Από τα pits στο pitch

Στο workshop θα γνωρίσεις τη σκοτεινή πλευρά του design: τον πελάτη

Το workshop απευθύνεται σε σένα που τελειώνεις ή μόλις τελείωσες τη σχολή σου κι ετοιμάζεσαι να βγεις στα ανοικτά: μπορεί να έχεις ήδη εργαστεί σαν freelancer, να έχεις δουλέψει σε ομάδα, να έχεις βγάλει τα πρώτα σου λεφτά, ή τίποτα από όλα αυτά

Κακογραμμένα briefs, απίθανοι χρόνοι παράδοσης, ανύπαρκτα budget και περίεργοι χαρακτήρες: θα ζήσουμε μαζί τρεις ημέρες σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς, με συνάδελφους και ανταγωνιστές, διαγωνισμούς και παραδοτέα, από την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μέχρι το τελικό pitch

Φεύγοντας από το workshop, εκτός από το πρώτο έργο που η νεοσύστατη ομάδα/εταιρεία σου θα έχει ολοκληρώσει, θα έχεις γνωρίσει από σύνθετες μεθοδολογίες εργασίας στο δημιουργικό επάγγελμα (agile) μέχρι απλά tricks-of-the-trade (κοίτα αυτόν που δεν μιλάει) που θα σε φέρουν πιο κοντά στο ζητούμενο: να ζήσεις από αυτό που αγαπάς, διαλέγοντας εσύ τους πελάτες σου!

Προαπαιτούμενες δεξιότητες συμμετεχόντων: Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι σχολής Γραφιστικής και να έχουν εξοικείωση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας όταν αυτή απαιτείται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Εξοπλισμός: Laptop με εγκατεστημένο το Adobe Photoshop, το Adobe Illustrator ή το Adobe InDesign (κατά προτίμηση έκδοση CS και πάνω) ανάλογα με τις δεξιότητες των συμμετεχόντων. Απλό μπλοκ σημειώσεων και μολύβι ή στυλό.

Διάρκεια Workshop: 12 ώρες συνολικά (3 ημέρες, 4 ώρες/ημέρα).

AdAxem

Η Ad Axem δημιουργεί ψηφιακά προϊόντα, παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού UX, και διοργανώνει κλαδικές εκδηλώσεις και workshops. Η δουλειά μας καλύπτει τα επιχειρηματικά και τεχνικά επίπεδα, την οπτική επικοινωνία και το marketing, ώστε να διασφαλίζουμε ότι η εμπειρία του τελικού προϊόντος δεν θα αλλοιώνεται εξαιτίας πολιτικών, προϋπολογισμών ή ισχυρών ανταγωνιστικών προσωπικοτήτων. Είμαστε σκεπτόμενοι και δυνατοί παίκτες, όχι μόνο από άποψη σχεδιασμού, αλλά και όσον αφορά στα τεχνικά στοιχεία και στη διαχείριση έργου, μειώνοντας έτσι το ρίσκο για σας (και για μας).

Ημερομηνίες:
24/04/2015-26/04/2015

24/4 : 15:00-19:00
25/4 : 15:00-19:00
26/4 : 10:30-14:30

Αριθμός θέσεων: 23
Διαθέσιμες θέσεις: 4

Όροι εγγραφής
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν
  • Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
  • Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο μόνο
  • Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις απαιτούμενες γνώσεις και υλικά στην σελίδα του εργαστηρίου
  • Αλλαγές δεν είναι δυνατέςΕγγραφή

Σταύρος Δάμος
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Dolphins Communications Design